JAMES Auto Service voor al uw onderhoud

U kunt ook voor een APK-keuring terecht bij Nooteboom Vlaardingen

Wat is een APK keuring?
Een APK keuring is een Algemene Periodieke Keuring die om het jaar of om de twee jaar moet worden uitgevoerd. Dit is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen. Is het weer tijd om uw auto APK te keuren? Maak dan nu een afspraak via de online afspraakplanner.

Waar wordt uw auto op gekeurd?
Bij een APK keuring let een keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast testen we de uitlaatgassen; auto's die rijden op benzine of LPG worden gekeurd met een 4-gasmeting en dieselauto's met een roetmeting. Auto's van recente bouwjaaren worden ook met een computer uitgelezen op motorstoringen.

De APK keuring kost bij ons € 29,- inclusief de kosten voor het afmelden bij de RDW en een 4-gasmeting. Een eventuele roetmeting voor dieselmotoren heeft een toeslag.

Plan hier uw afspraak bij ons in.

JAMES Auto en Service Nooteboom

De laatste jaren kom ik hier als vaste klant, ik voel me als vrouw hier erg serieus genomen, en men probeert het altijd mij duidelijk uit te leggen wat er aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden. De service hier is echt perfect, en ik ga nooit meer ergens anders heen.

Cijfer: 9,1
Betreft: reparatie
Datum: 8 juni 2015
Roodenburg-van der Spek

 Bekijk alle beoordelingen: hier