JAMES Auto Service voor al uw onderhoud

JAMES. Een leven zonder autozorgen

Nooteboom Vlaardingen is aangesloten bij JAMES Auto Service. De standaard voor merkonafhankelijk onderhoud, zonder concessies in kwaliteit of service maar tegen de beste tarieven. Europese regelgeving stuurt u niet langer in de richting van de dure merkdealer waardoor uw auto perfect kan worden onderhouden bij een merkonafhankelijke onderhoudsgarage.

U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van een kleine- of grote onderhoudsbeurt, reparaties, aircoservice, banden en APK keuringen.

Wanneer u onverhoopt carrosserie- of ruitschade heeft aan uw auto helpen wij u uiteraard ook graag. Wij kunnen u voorzien van vervangend vervoer en handelen de schadekwestie met de verzekering af. Vaak proberen verzekeraars u te sturen naar contract aangesloten bedrijven die u zelf niet kent, omdat het uw auto is, is het voor u belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de reparateur en dat uw auto weer goed hersteld wordt.

Wij zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren, dit houdt in dat wij op een verantwoorde wijze omgaan met het milieu. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie hierover.

JAMES Auto en Service Nooteboom

Ik kom al jaren in deze garage. De service is top, er staat altijd koffie klaar en er is altijd overleg bij onverwachte kosten. Kosten die ook altijd lager zijn dan bij de dealergarage

Cijfer: 9,7
Betreft: onderhoudsbeurt
Datum: 15 november 2017
Mevr. Wineke van der Haagen

Bekijk alle beoordelingen: hier