JAMES Auto Service voor al uw onderhoud

JAMES. Een leven zonder autozorgen

Nooteboom Vlaardingen is aangesloten bij JAMES Auto Service. De standaard voor merkonafhankelijk onderhoud, zonder concessies in kwaliteit of service maar tegen de beste tarieven. Europese regelgeving stuurt u niet langer in de richting van de dure merkdealer waardoor uw auto perfect kan worden onderhouden bij een merkonafhankelijke onderhoudsgarage.

U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van een kleine- of grote onderhoudsbeurt, reparaties, aircoservice, banden en APK keuringen.

Wanneer u onverhoopt carrosserie- of ruitschade heeft aan uw auto helpen wij u uiteraard ook graag. Wij kunnen u voorzien van vervangend vervoer en handelen de schadekwestie met de verzekering af. Vaak proberen verzekeraars u te sturen naar contract aangesloten bedrijven die u zelf niet kent, omdat het uw auto is, is het voor u belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de reparateur en dat uw auto weer goed hersteld wordt.

Wij zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren, dit houdt in dat wij op een verantwoorde wijze omgaan met het milieu. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie hierover.

JAMES Auto en Service Nooteboom

Ik vroeg aanvankelijk groot onderhoud aan maar garage gaf eerlijk aan dat dat vorige keer al gedaan was en nu niet nodig was. Scheelde mij een hoop geld. APK kon ook nog een jaar wachten. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

Cijfer: 8,4
Betreft: onderhoudsbeurt
Datum: 29 januari 2016
Dhr. Diefenbach

 Bekijk alle beoordelingen: hier