Dakkoffers, dakdragers en accessoireverhuur

Verhuur van dakkoffers en dakdragers

In samenwerking met Topspace.nl (verhuurspecialist sinds 1994 op gebied van producten voor de autovakantie) verhuren wij dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen.

Er zijn verschillende soorten dakkoffers leverbaar, skiboxen in verschillende formaten ideaal voor de wintersport en bagageboxen in verschillende formaten ideaal voor de zomervakantie. Alle producten die wij verhuren zijn kwaliteitsproducten van het merk Thule. Wanneer u bijvoorbeeld zelf niet de ruimte heeft om een dakkoffer op te slaan of wanneer u een lease auto heeft en dus zelf geen dakdragers wilt aanschaffen is huren de perfecte oplossing. Wij hebben vrijwel altijd de juiste dakdrager voor de juiste auto.

Tegen een aantrekkelijk tarief huurt u via Topspace.nl het gewenste product, wij monteren dit product vakkundig op uw auto en u geniet van uw vakantie.
Voor meer informatie kunt u informeren bij de receptie of bij Topspace.nl

Wij verhuren Thule

Sneeuwkettingen, fietsendragers en verkoop

Sneeuwkettingen

In diverse landen is het verplicht om sneeuwkettingen bij u te hebben en te gebruiken bij winterse omstandigheden. Zeker voor SUV's of auto's met grotere velgen kan de aanschaf van een set sneeuwkettingen behoorlijk oplopen, daarom huurt u deze producten eenvoudig bij Topspace.nl.

Fietsendragers

Ook voor verhuur van fietsendragers kunt u via ons bij Topspace.nl terecht.

Verkoop

Naast verhuur bent u ook voor de aanschaf van dakkoffers, dakdragers en sneeuwkettingen bij ons aan het juiste adres.