Veelzijdige commerciële baan bij een compact service gericht autobedrijf in Vlaardingen, dat is de slogan van jouw nieuwe baan.

Bij Nooteboom Vlaardingen draait het hoofdzakelijk om het klaar staan voor de klant, onze klant komt voor onderhoud of reparatie aan zijn of haar auto, voor het huren van een bestelbus of personenauto of voor de aanschaf van een occasion. De functie die beschikbaar is zal hoofdzakelijk om de autoverhuur gaan en het ondersteunen van de aftersales als serviceadviseur.

Voor de autoverhuur afdeling binnen ons bedrijf ben jij de persoon die dagelijks de auto’s verhuurt en inneemt, je controleert de voertuigen op schades en zorgt dat ze weer vlot verhuurt kunnen worden aan de volgende klant. De administratieve taken die hierbij horen voer je ook gestructureerd uit. Daarnaast krijg je de uitdaging om grotere huurklanten te werven, denk hierbij aan bedrijven die regelmatig een bestelbus huren of aan bedrijven die voor hun medewerkers voor enkele maanden huurauto’s inzetten.

Voor de aftersales ben jij de ondersteunende persoon, bij drukte of vakantie’s heb je naast de verhuurbalie ook de werkplaatsreceptie van het bedrijf onder je beheer. Je kan de klant uitleggen wat er aan de auto gedaan moet worden en kan hierin advies geven aan de eigenaar van de auto. Je zorgt net als bij de verhuurafdeling dat de klant tevreden de deur uit gaat en graag bij ons terugkomt.

Je bespreekt je dagelijkse gang van zaken vaak met de eigenaar en werkt samen met de eigenaar van het bedrijf op de voorgrond om de klanten vakkundig te woord te staan. In de werkplaats werken een drietal monteurs, naast klanten die zich zelf melden in het bedrijf komen wij ook veel over de vloer bij klanten om de auto ter plekke op te halen en weer retour te brengen.

Zaken die wij belangrijk vinden aan jou:

  • In het bezit van een rijbewijs
  • Zelfstandig
  • Oplossingsgericht
  • Goede omgang met software / computers
  • Gestructureerd
  • Positieve instelling

Ben je klaar voor deze baan, neem dan contact op met Marc Verboon en stuur je CV en motivatie in!