Huurauto en huurinformatie

Goedkoop een luxe auto of bestelbus huren in Vlaardingen

Eenvoudig, snel en goedkoop een huurauto huren in Vlaardingen? Dan bent u bij Autohopper Nooteboom in Vlaardingen aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s en bestelauto’s van klein tot groot. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.

Direct een auto reserveren? Ga naar onze reserveringspagina of bel naar tel. 010-4350040.

Bij onze vestiging kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Vanaf € 29,- per dag kunt u op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heeft u een huurauto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Wanneer u gaat verhuizen of veel spullen moet vervoeren is het prettig om dit met een busje toe doen. U leest er alles over op onze bestelbuspagina.

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Nooteboom een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden (shortlease) neem contact met ons op via telefoonnummer 010-4350040 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Nooteboom Vlaardingen is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Komt u uit Schiedam, Vlaardingen, Maasland, Maassluis of Maasdijk dan bent u bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.

Bereikbaarheid

Onze vestiging in Vlaardingen is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het NS-treinstation Vlaardingen-Centrum. Plan eventueel de route via 9292. Er is bij ons voldoende gelegenheid om uw fiets veilig te stallen of uw auto te parkeren.

Huur een autohopper auto bij Nooteboom Vlaardingen

Wij hebben ervoor gekozen om onze autoverhuur activiteiten samen met Autohopper te doen, zij staan net als ons voor transparantie, hoge kwaliteit, heldere scherpe tarieven en goede producten. Wij onderscheiden ons onder andere op deze manier van andere “merkloze” autoverhuurders.

Huurauto's huurt u via Autohopper bij Nooteboom Vlaardingen

× Kan ik u helpen?