Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Bij het ophalen van de huurauto hebben wij het volgende nodig: geldig rijbewijs, geldig paspoort of identiteitskaart en een pinpas of creditcard. De borg kun je alleen pinnen of per creditcard voldoen. Wij maken een kopie van legitimatiemiddelen, dit is verplicht vanuit onze verzekering en toegestaan aangezien wij waardevolle voertuigen verhuren. De kopieën worden in een ID-mal gemaakt waarbij uw BSN nummer niet meer zichtbaar is en veilig bewaard, om deze redenen voldoen wij ook aan de nieuwe privacywetgeving.
Let erop dat je aan alles denkt, als je iets vergeten bent, krijg je de auto niet mee! In enkele gevallen kunnen wij om een recent bankafschrift of afschrift van een telefoonabonnement vragen. Dit is om je adresgegevens te verifiëren. Deze afschriften mogen niet ouder zijn dan 30 dagen.

Op zondag zijn wij altijd gesloten, wel willen wij met u meedenken en maken het mogelijk dat u de auto kunt inleveren op zondag. U mag de auto op de inlever dag bij ons voor de deur parkeren, de sleutel komt u dan maandagochtend zelf of laat u door iemand bij ons inleveren. Om veiligheidsredenen mogen de sleutels absoluut niet in de brievenbus gedeponeerd worden!

Nee, de huurauto’s van Autohopper zijn niet van de garage en zeker niet tweedehands! De huurauto’s zijn altijd nieuw en gaan maximaal 24 maanden mee. Daarnaast zijn ze rijk uitgerust en altijd minimaal voorzien van vijf deuren, airconditioning en een audio-installatie.

Jazeker, als bedrijf kunt u ook een auto huren om tijdelijk in te zetten voor een personeelslid of freelancer. Dit kan financieel aantrekkelijker zijn dan een lease-auto. Wij bieden u graag een scherp prijsvoorstel aan.

Ja, dat kan. Let er wel op dat je het eigen risico niet kan afkopen. Ben je 21 jaar of ouder en heb je minimaal een jaar je rijbewijs, dan kan het afkopen van je eigen risico tot € 300,- wel.

Autohopper verhuurt op basis van kalenderdagen van 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur. Je moet de auto dus altijd om 08.00 uur ‘s morgens inleveren, als het later wordt dan start automatisch vanaf 08.00 uur de tweede huurdag.

Ja, borg is verplicht. Zonder borg krijg je de auto niet mee. De hoogte van de borg is afhankelijk van de klasse van de auto en van de huurperiode. Je kunt de borg alleen per pin of creditcard voldoen. Let er wel op dat de creditcard of pinpas op je eigen naam moet staan! Neem voor de hoogte van de borg contact met ons op.

Een eigen risico betekent dat als je schade rijdt aan de huurauto en je deze niet op een ander kunt verhalen, dat je (een gedeelte van) deze schade zelf moet betalen. Stel je voor: je rijdt met de huurauto tegen een paaltje aan en de bumper is beschadigd. De verhuurvestiging zal de schade taxeren. Stel je voor dat de schade € 800,- is en je hebt een eigen risico van € 750,-, dan moet je € 750,- aan de verhuurvestiging betalen. De vestiging zal dan de resterende kosten betalen. Het is altijd handig om je eigen risico te verlagen, dit kan voor slechts € 9,- per dag, dan is je eigen risico slechts € 350,-. Wanneer je een bestelbus bij ons huurt is voor de bovenhoofdse schades een eigen risico van € 1500,- van toepassing, dit eigen risico is niet af te kopen.

Ja hoor, dat kan, mits je niet jonger bent dan 21 jaar of nog geen jaar je rijbewijs hebt. Je eigen risico is standaard € 750,- per schadegeval en deze kun je verlagen naar € 350,- per schadegeval voor slechts € 9,- per dag! Het eigen risico van € 1500,- bij bovenhoofdse schades bij bestelauto’s is niet af te kopen.

Jazeker mag dat. De auto mag naar alle landen die vermeld staan op de groene kaart.

Nee, bij ons is een betaling per pinpas voldoende om een auto te huren. Bij veel andere verhuurbedrijven is huren zonder creditcard niet mogelijk, let hierop bij de reservering.

Ja, onze vestiging verhuurt auto’s aan mensen woonachtig in de regio Waterweg: o.a. Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Maasdijk.

× Kan ik u helpen?