Shortlease

No-nonsense Shortlease bij Nooteboom

Shortlease is het gebruiken van een auto zonder aan een langdurig contract vast te zitten. Ook voor shortlease bent u bij Autohopper Nooteboom in Vlaardingen aan het juiste adres.

ZZP, klein zakelijk of groot zakelijk, Autohopper Nooteboom heeft voor u de gewenste mobiliteitsoplossing. Voor nieuwe werknemers, freelancers, tijdelijke werknemers of stagiairs is een shortlease auto ideaal. Onze shortlease auto’s zijn nieuwe luxe personenauto’s van klein tot groot minimaal voorzien van vijf deuren, airco en een audio-installatie.

Een shortlease auto kan op korte termijn ingezet worden, op een locatie naar wens afgeleverd worden en een looptijd hebben van één tot 24 maanden.

Bij Autohopper is shortlease net zo no-nonsense als autoverhuur, wij verstrekken u een duidelijke offerte, huurovereenkomst en factuur, werken met overzichtelijke voorwaarden en korte communicatielijnen.

Wilt u meer informatie over een shortlease auto of een offerte, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4350040

Heeft u als bedrijf regelmatig een auto voor één of meerdere dagen nodig, vanaf € 15,70 per dag, excl. BTW huurt u al eenvoudig een nieuwe luxe personenauto. Direct een auto reserveren? Ga naar onze reserveringspagina.

× Kan ik u helpen?