Klanten vertellen

Onze klanten vertellen…

8,8 - Uitstekend

F. Dekker over Nooteboom Vlaardingen

Netjes op de hoogte gehouden van wat er moest gebeuren, prijs doorgekregen en uiterst soepel met leenwagen. Zelfs de matjes waren uitgeklopt 🙂

APK op 15 juni 2018

9,4 - Fantastisch

P.C.A.van Rijn over Nooteboom Vlaardingen

APK+ DAARUIT VOORTVLOEIENDE REPARATIES

APK op 15 februari 2018

8,4 - Goed

G. van Manen over Nooteboom Vlaardingen

Grote onderhoudsbeurt + APK. Auto gebracht en anderhalf uur later werd ik gebeld met een paar mankementen. Duidelijk uitgelegd wat nodig is voor APK en meteen prijsopgaaf. Viel alleszins mee. Een paar uur later werd ik gebeld dat de auto klaar stond. Kom ik hem halen, wordt gelijk vermeld dat er een klein probleempje was, wieldop was bij verwijderen gebroken. Op kosten van James Autoservice nieuwe erop gezet, of ik hiermee akkoord was. Natuurlijk. Rij ik weg, zie ik dat men tevens 4 nieuwe automatten heeft geplaatst, ik had er maar één. Topservice. Oh ja, auto rijd ook weer fantastisch.

Onderhoudsbeurt op 13 februari 2018

9 - Fantastisch

Margreet Smit over Nooteboom Vlaardingen

Ik werd vandaag goed en vriendelijk geholpen. Er werd nog gebeld over de kosten en wat gedaan moest worden aan de auto. Vervolgens nog een keer gebeld om te zeggen dat de onderhoudsbeurt klaar was. Ik heb het gevoel dat alleen kosten worden gerekend die noodzakelijk zijn voor de onderhoudsbeurt. Top service dus!

Onderhoudsbeurt op 26 januari 2018

9,1 - Fantastisch

Jan van der Meer over Nooteboom Vlaardingen

geen bijzonderheden, alles tip top in orde

Onderhoudsbeurt op 18 januari 2018

8,8 - Uitstekend

M. Van Rangelrooy-Schram over Nooteboom Vlaardingen

APK en grote beurt. De afspraak was snel gemaakt en snel aan de beurt. Goede voorlichting over wat er moest beuren en wat de kosten zouden zijn. Alles was dezelfde dag nog gedaan en klaar! Eeg tevreden en zeer vriendelijk personeel.

APK op 8 januari 2018

10 - Fantastisch

P N Gatto Herrera over Nooteboom Vlaardingen

Small check winter tires disc brake change awesome people and service.

Onderhoudsbeurt op 15 november 2017

9,7 - Fantastisch

Wineke van der Haagen over Nooteboom Vlaardingen

Ik kom al jaren in deze garage. De service is top, er staat altijd koffie klaar en er is altijd overleg bij onverwachte kosten. Kosten die ook altijd lager zijn dan bij de dealergarage.

Onderhoudsbeurt op 15 november 2017

9 - Fantastisch

P.C.A.van Rijn over Nooteboom Vlaardingen

Probleemloos als altijd. Meedenken wordt door mij zeer gewaardeerd

Onderhoudsbeurt op 24 augustus 2017

9,2 - Fantastisch

Jan van der Meer over Nooteboom Vlaardingen

Tevens 2 schokbrekers vervangen, dezelfde dag nog klaar!!

APK op 17 augustus 2017

8,9 - Uitstekend

J. van der Meer over Nooteboom Vlaardingen

Geen

Reparatie op 30 maart 2017

8,8 - Uitstekend

M.C. Bras over Nooteboom Vlaardingen

Ruitensproeierpomp was kapot. Er is veel moeite gedaan om een goede, goedkoper exemplaar te vinden. Tevergeefs. Maar ik waardeer de moeite die gedaan is. Ik kon meteen de auto voor de APK en kleine beurt brengen. Vervangend vervoer was ook totaal geen probleem.

Reparatie op 24 februari 2017

9,2 - Fantastisch

Ingrid van Bodegom over Nooteboom Vlaardingen

Mijn auto breng ik voor onderhoud en reparaties in volle vertrouwen bij JAMES. Ik ben er altijd even vriendelijk geholpen en in tegenstelling tot veel andere garages is hier goed ook werkelijk goed. Snelle service , duidelijke uitleg over reparaties en door vakwerk ben je weer snel veilig onderweg. Ik hoef nooit terug, omdat er iets over het hoofd is gezien en heb dus nooit zorgen om mijn auto, want die wordt goed verzorgd!

Onderhoudsbeurt op 2 februari 2017

8,9 - Uitstekend

J. van der Meer over Nooteboom Vlaardingen

Twee nieuwe voorbanden incl. balanceren. Prima geholpen.

Nieuwe banden op 30 januari 2017

9 - Fantastisch

PC Lange over Nooteboom Vlaardingen

Fijn dat we een vervangende auto meekregen!

Reparatie op 27 januari 2017

8 - Goed

D vd Boogaard over Nooteboom Vlaardingen

zeer tevreden met het kontakt en de uitgevoerde werkzaamheden.

Onderhoudsbeurt op 9 januari 2017

8,8 - Uitstekend

J. van der Meer over Nooteboom Vlaardingen

Snel en prima service. Vriendelijke ontvangst.

Onderhoudsbeurt op 6 januari 2017

10 - Fantastisch

Leonie van Beest over Nooteboom Vlaardingen

Belden al in de loop van de ochtend over de staat van de auto en de reparatiekosten. Belden op tijd dat de auto klaar was. Leenauto’s en leenfietsen voor als je ’n daagje dus je auto kwijt bent voor grote beurt. En auto van binnen nog schoongemaakt ook!

Onderhoudsbeurt op 27 december 2016

9,3 - Fantastisch

Vivian de Snoo over Nooteboom Vlaardingen

Wederom weer erg goed geholpen.

Reparatie op 5 december 2016

9,6 - Fantastisch

Vivian de Snoo over Nooteboom Vlaardingen

Duidelijke informatie, alles wordt goed uitgelegd. Super vriendelijk en werkzaamheden worden altijd prima verricht.

Nieuwe banden op 18 november 2016

9 - Fantastisch

Erno van uffelen over Nooteboom Vlaardingen

Versnellingsbak en koppelingsplaat vervangen

Reparatie op 7 november 2016

8,9

We zijn trots op onze gemiddelde beoordeling

We hechten veel waarde aan ervaringen en reviews van onze klanten. We stellen het daarom zeer op prijs als u uw bezoek aan een van onze vestigingen op deze pagina wilt beoordelen.