Zakelijke rijders

Voor zakelijke rijders

Steeds meer leasemaatschappijen of wagenparkbeheerders gaan een samenwerking aan met de merkonafhankelijke onderhoudsketen JAMES Autoservice. In Hilversum is het hoofdkantoor gevestigd, zij zijn de partij die met deze leasemaatschappijen of wagenparkbeheerders afspraken maakt. Dit is voor u als zakelijkerijder een groot voordeel. De collectieve afspraak die wij namelijk gemaakt hebben is dat u bij ons terecht kunt voor alle diensten zoals reparatie, onderhoud, APK en banden en dat wij u een gratis haal- en breng service aanbieden. Bij onderhoud wordt uw auto zelfs gewassen retour gebracht.

Alle afhandeling gaat rechtstreeks via de leasemaatschappij of de wagenparkbeheerder en wij houden u op de hoogte over de uitgevoerde werkzaamheden.

Het voordeel van de haal- en brengservice voor u als zakelijkerijder en voor uw werkgever is dat u kunt doorwerken en uw werkgever geen verloren uren heeft. Een ander groot voordeel is dat het gehele wagenpark bij één adres met een landelijke dekking onderhouden kan worden. JAMES Autoservice is namelijk merkonafhankelijk en voert onderhoud uit aan alle automerken, lees meer hierover op www.jamesautoservice.nl.

Wilt u direct gebruik maken van onze haal- en brengservice? Maak dan hier uw afspraak!

Onze klanten zeggen...

Mijn auto breng ik voor onderhoud en reparaties in volle vertrouwen bij JAMES. Ik ben er altijd even vriendelijk geholpen en in tegenstelling tot veel andere garages is hier goed ook werkelijk goed. Snelle service , duidelijke uitleg over reparaties en door vakwerk ben je weer snel veilig onderweg. Ik hoef nooit terug, omdat er iets over het hoofd is gezien en heb dus nooit zorgen om mijn auto, want die wordt goed verzorgd!

Cijfer: 9,2
Betreft: onderhoudsbeurt
Datum: 2 februari 2017
Ingrid van Bodegom

× Kan ik u helpen?