Particuliere rijders

Voor particuliere rijders

Uw auto is een belangrijk hulpmiddel, bijna alle huishoudens hebben een auto en vaak ook al meer dan één auto. Om van uw auto zoveel mogelijk gebruik en plezier te kunnen maken is onderhoud een noodzakelijk kwaad. Denk hierbij aan alles wat een auto in het dagelijkse verkeer meemaakt, files, regen, stof, sneeuw, zout. Daarbij is het belangrijk dat u bij een garage terecht kunt die het onderhoud op een kwalitatief hoogwaardige manier kan uitvoeren tegen een scherpe prijs en op het moment wanneer dit nodig is.

Niets is zo prettig dat als u meerdere auto’s heeft, u één aanspreekpunt en onderhoudsadres heeft. JAMES Autoservice is merkonafhankelijk, wij voeren onderhoud en reparaties uit aan alle automerken. Dit gaat conform het onderhoudsschema van de fabrikant en met kwaliteitsonderdelen of originele onderdelen. Eventuele fabrieksgarantie vervalt dan ook niet bij ons. Sterker nog wij nemen een garantie aanvraag voor u uit handen!

Voor slechts € 54,95 ontvangt u bij ons een jaar lang JAMES Rijgarantie. Mocht u dan onverhoopt toch pech met uw auto krijgen dan wordt u door de specialisten van de JAMES alarmcentrale snel weer op weg geholpen.

Direct een afspraak maken? Ga naar onze online afspraakmodule.

Onze klanten zeggen...

Gewoon een goede garage waar je van op aan kunt.

Cijfer: 8.7
Betreft: onderhoudsbeurt
Datum: 20 september 2018
Dirk vd Boogaard

Onze klanten zeggen...

Probleemloos als altijd. Meedenken wordt door mij zeer gewaardeerd

Cijfer: 9
Betreft: onderhoudsbeurt
Datum: 24 augustus 2017
P.C.A. van Rijn

× Kan ik u helpen?