Archives for Blog Nooteboom Vlaardingen

De beste autoservice!

Vanaf maandag 13 mei gaat onze nieuwe campagne live! De beste autoservice! Natuurlijk ook bij JAMES Autoservice Nooteboom in Vlaardingen. De nieuwe campagne is te horen op Q-Music en 3-FM. Verder zal er op Facebook een leuke post komen en zijn wij op nog meer plekken in de regio extra zichtbaar! Ook voor de beste service bent u in Vlaardingen van harte welkom bij JAMES Autoservice Nooteboom.
Read more

Private lease vergelijken?

Bent u op zoek naar een private lease auto? Vergeet dan ook niet om het private lease concept van JAMES Autoservice mee te nemen in uw vergelijking! Bij JAMES werken namelijk volgens het keurmerk Private Lease, bieden we uitstekende service en hebben we scherpe tarieven. Er is al een auto leverbaar voor € 194,- per maand! (obv 60 maanden / 10.000km per jaar) Onze voertuigen hebben altijd 5 deuren en o.a. airconditioning! Wilt u onze Peugeot 108 testen? Dit kan altijd, u bent van harte welkom in onze showroom!
Read more

Eerste JAMES Privatelease auto afgeleverd!

Afgelopen maandag, 10 december is de eerste JAMES Privatelease auto afgeleverd. Een feestelijke dag na maandenlange voorbeiding. Omdat JAMES heeft gekozen voor een samenwerking met Leaseplan en Keurmerk Private Lease kon deze auto afgeleverd worden onder de meest gunstige condities voor de berijder. Dat is ook de reden waarom de berijder koos voor een auto van JAMES Privatelease en niet één van Peugeot. De familie kan nu genieten van de glimmende Peugeot 108 en voor het onderhoud melden zij zich gewoon bij hun vertrouwde garage James Autoservice Nooteboom! Wilt u ook een Privatelease auto van JAMES Autoservice? Kijk voor meer informatie verder op deze website.
Read more

Winterbanden

Nu de temperaturen weer dalen en de wegen natter worden is de tijd aangebroken dat de winterbanden uit de opslag gaan en onder de auto mogen. Met winterbanden onder de auto heb je meer grip bij de winterse omstandigheden. Dit is prettig want dat verkort de remweg, zorgt dat de auto in bochten blijft doen wat deze moet doen en verspoedigd het wegrijden. Een winterband is gemaakt van een ander rubbercompound en heeft een ander profiel, het profiel zorgt er als het ware voor dat de sneeuw uit de band geduwd wordt en niet in het profiel blijft plakken. Daarnaast is het rubber bij koude temperaturen zachter dan het rubber van een zomerband. Het wisselen naar de winterbanden vind meestal plaats in oktober / november, in sommige landen is het verplicht om winterbanden te hebben tijdens winterse omstandigheden. Wilt u weten in welke landen dit is kijk dan op de website van de ANWB. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het wisselen van de banden, wij kunnen zowel uw complete set als de losse banden wisselen. Als u op dit moment nog geen winterbanden heeft maar wel overtuigd bent van de voordelen, schaf dan direct uw set bij ons aan. Voor de alle bandenmaten kunnen wij winterbanden met of zonder stalen/lichtmetalen velgen leveren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 010-4350040 of via het e-mail formulier op deze website.  
Read more

vanaf nu ook James Private Lease

Private lease auto vanaf € 194,- per maand en gewoon bij jou om de hoek? Met JAMES Private Lease kan dit! Nieuw bij JAMES Autoservice is het private lease concept, je besteld de auto niet bij Albert Heijn, Mediamarkt of ergens in een webshop online, nee gewoon bij het autobedrijf waar je ook terecht kunt voor onderhoud of vragen over je auto! Waarom kiezen voor Private lease? Met Private lease kies je voor een vast maandbedrag, een nieuwe auto en alle kosten inbegrepen behalve de brandstof. Alle auto's die via JAMES Autoservice geleverd worden krijgen standaard het onderhoud bij de vestiging waar ook de auto is opgehaald.JAMES Autoservice is partner van keurmerk private lease, dit houdt in dat alle overeenkomsten voldoen aan de regels en richtlijnen die door het keurmerk in samenspraak met de consumenten zijn ontwikkeld. Op de website www.jamesprivatelease.nl leest u alles over private lease en kunt u de tarieven en voorwaarden doornemen.
Read more

Nieuwe huisstijl

Sinds 13 juli 2018 zijn wij volledig voorzien van een nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl is door JAMES Autoservice begin dit jaar ingezet en wij zijn de eerste vestiging die dit uiterlijk volledig heeft aangenomen! Zowel binnen als buiten is het duidelijk te zien dat Nooteboom is aangesloten bij JAMES Autoservice en Autohopper autoverhuur.  Uiteraard blijft de vertrouwde service en dienstverlening hetzelfde! Benieuwd hoe het er in het echt uitziet? Kom gerust kijken!
Read more

Aandacht voor veiligheid

James Autoservice Nooteboom zet de komende weken 100% in op veiligheid. Mensen die met de auto op vakantie gaan, denken vaak dat hun auto prima in orde is. Er wordt veel meer gevraagd van auto’s tijdens lange vakantieritten. Daarom biedt James Autoservice t/m 31 augustus a.s. tegen een sterk gereduceerd tarief een volledige zomercheck, waarbij alle auto’s op essentiële punten gecontroleerd worden. Tijdens de zomervakantie rijden veel mensen met een volgeladen auto met aanhanger of caravan richting hun vakantiebestemming. Wat men zich niet realiseert is dat hoge temperaturen, zwaardere bepakking of het rijden in de bergen een extra belasting van de auto betekent. Na de zomercheck is de kans een stuk kleiner dat een auto strandt. Er wordt gecontroleerd op essentiële punten, zoals bijvoorbeeld bandenspanning, koelvloeistof, remmen en airconditioning.
Read more