JAMES Auto Service voor al uw onderhoud

Zakelijkerijders

Steeds meer leasemaatschappijen of wagenparkbeheerders gaan een samenwerking aan met de merkonafhankelijke onderhoudsketen JAMES Auto Service. In Hilversum is het hoofdkantoor gevestigd, zij zijn de partij die met deze leasemaatschappijen of wagenparkbeheerders afspraken maakt. Dit is voor u als zakelijkerijder een groot voordeel. De collectieve afspraak die wij namelijk gemaakt hebben is dat u bij ons terecht kunt voor alle diensten zoals reparatie, onderhoud, APK en banden en dat wij u een gratis haal- en breng service aanbieden. Bij onderhoud wordt uw auto zelfs gewassen retour gebracht.

Alle afhandeling gaat rechtstreeks via de leasemaatschappij of de wagenparkbeheerder en wij houden u op de hoogte over de uitgevoerde werkzaamheden.

Het voordeel van de haal- en brengservice voor u als zakelijkerijder en voor uw werkgever is dat u kunt doorwerken en uw werkgever geen verloren uren heeft. Een ander groot voordeel is dat het gehele wagenpark bij één adres met een landelijke dekking onderhouden kan worden. JAMES Auto Service is namelijk merkonafhankelijk en voert onderhoud uit aan alle automerken, lees meer hierover op www.jamesautoservice.nl.

Wilt u direct gebruik maken van onze haal- en brengservice? Maak dan hier uw afspraak!

JAMES Auto en Service Nooteboom

Altijd tijd voor een gezellig praatje en je wordt netjes te woord gestaan. Je krijgt een leenauto mee en daar wordt niks voor gerekend, top!! Ook al ben je een vrouw (zonder kennis van auto's) aan het eind snap je precies wat ze gedaan hebben door de heldere uitleg!! Heel fijn, ga zo door!!

Cijfer: 9,8
Betreft: reparatie
Datum: 14 januari 2016
H. Bolks

 Bekijk alle beoordelingen: hier