Autobanden

Autobanden

Uw auto is een belangrijk hulpmiddel, bijna alle huishoudens hebben een auto en vaak ook al meer dan één auto. Om van uw auto zoveel mogelijk gebruik en plezier te kunnen maken is onderhoud een noodzakelijk kwaad. Denk hierbij aan alles wat een auto in het dagelijkse verkeer meemaakt, files, regen, stof, sneeuw, zout. Daarbij is het belangrijk dat u bij een garage terecht kunt die het onderhoud op een kwalitatief hoogwaardige manier kan uitvoeren tegen een scherpe prijs en op het moment wanneer dit nodig is.

Wij kunnen voor iedere auto de juiste band leveren. Graag adviseren wij u welke autoband geschikt is voor onder uw auto. De prijs van de band is afhankelijk van de bandenmaat en het bandenmerk en bij ons altijd inclusief monteren, balanceren en afvalbeheersbijdrage. Wij leveren banden van diverse merken o.a. Vredestein, Bridgestone, Goodyear en Michelin maar ook diverse huismerken die in een gunstigere prijscategorie vallen kunnen wij leveren.

Ook voor winterbanden of vierseizoenenbanden bent u bij ons aan het juiste adres, een winterset kan geleverd worden met stalen- of lichtmetalenvelgen maar ook als losse banden welke per seizoen op uw huidige velgen gewisseld worden. Uw bandenset kunnen wij uiteraard in onze opslag bewaren.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave of plan hier direct uw banden wissel of vervanging in.

Onze klanten zeggen...

Winterbanden en nieuwe velgen voor een mooie prijs

Cijfer: 9,8
Betreft: bandenwissel
Datum: 13 november 2018
Joop van Mil

× Kan ik u helpen?