Onderhoud & reparatie

JAMES Autoservice voor al uw onderhoud

Nooteboom Vlaardingen is aangesloten bij JAMES Autoservice. De standaard voor merkonafhankelijk onderhoud, zonder concessies in kwaliteit of service maar tegen de beste tarieven. Europese regelgeving stuurt u niet langer in de richting van de dure merkdealer waardoor uw auto perfect kan worden onderhouden bij een merkonafhankelijke onderhoudsgarage.

U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van een kleine- of grote onderhoudsbeurt, reparaties, aircoservice, banden en APK keuringen.

Wanneer u onverhoopt carrosserie- of ruitschade heeft aan uw auto helpen wij u uiteraard ook graag. Wij kunnen u voorzien van vervangend vervoer en handelen de schadekwestie met de verzekering af. Vaak proberen verzekeraars u te sturen naar contract aangesloten bedrijven die u zelf niet kent, omdat het uw auto is, is het voor u belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de reparateur en dat uw auto weer goed hersteld wordt.

Wij zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren, dit houdt in dat wij op een verantwoorde wijze omgaan met het milieu voor nu en een betere toekomst!

Het alternatief voor de dealer!

Onze klanten zeggen...

Gewoon een goede garage waar je van op aan kunt

Cijfer: 8,8
Betreft: onderhoudsbeurt
Datum: 20 september 2018
Dirk vd Boogaard

× Kan ik u helpen?