APK keuring

U kunt ook voor een APK-keuring terecht bij Nooteboom Vlaardingen

Wat is een APK keuring?
Een APK keuring is een Algemene Periodieke Keuring die om het jaar of om de twee jaar moet worden uitgevoerd. Dit is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen. Is het weer tijd om uw auto APK te keuren? Maak dan nu een afspraak via de online afspraakplanner.

Waar wordt uw auto op gekeurd?
Bij een APK keuring let een keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast testen we de uitlaatgassen; auto’s die rijden op benzine of LPG worden gekeurd met een 4-gasmeting en dieselauto’s met een roetmeting. Auto’s van recente bouwjaaren worden ook met een computer uitgelezen op motorstoringen.

De APK keuring kost bij ons € 34,50 inclusief de kosten voor het afmelden bij de RDW en een 4-gasmeting. Een eventuele roetmeting voor dieselmotoren heeft een toeslag.

Plan hier uw afspraak bij ons in.

Onze klanten zeggen...

Bij de APK-keuring kwam als probleem dat mijn linker achter schokbreker aan vervanging toe was, hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht en de auto was dezelfde dag nog gemaakt. Ik werd vriendelijk geholpen en kom volgend jaar zeker terug!

Cijfer: 9,7
Betreft: APK
Datum: 8 november 2018
Robin Meerkerk

Onze klanten zeggen...

Small check winter tires disc brake change awesome people and service.

Cijfer: 10
Betreft: reparatie
Datum: 15 november 2017
P.N. Gatto Herrera

× Kan ik u helpen?